Branches - kansspel

Chatbot ontwikkeling voor de kansspel sector.

Een optimale klantervaring

De kansspel branche heeft veel te maken met consumenten die hun contract op wilt zeggen. Chatbots bieden hierbij de optimale uitkomst. Het opzeggen van een contract hoeft tegenwoordig niet meer via een medewerker, maar kan via een chatbot. Hierdoor krijgt de medewerker met veel minder opzeggingen te verduren. Dit betekent dat er tijd wordt bespaard en dus geld.

Eenvoudiger voor de consument

Voor de consument wordt het eenvoudiger om contracten op te zeggen door middel van chatbots. Er hoeft niet meer gebeld of ge-e-maild te worden met een medewerker van de organisatie. In plaats daarvan kan de klant tegen de chatbot zeggen dat hij/zij het contract wilt opzeggen en wordt dit binnen een paar minuten geregeld. Dit kost de consument niet alleen maar minder tijd, maar voorkomt ook een heleboel ergernissen.

Processen vereenvoudigen

Hoeveel aantrekkelijker is het om een proces te vereenvoudigen en met de juiste dialogen de klant te verleiden de transactie af te ronden. Het resultaat is beter en de manier om er te komen is ook prettiger. Een chatbot neemt iemand op een meer informele en aangename manier door de processtappen van bijvoorbeeld een aanvraag of een wijziging.

Ontwikkeling van Chatbots

Zelf aan de slag gaan met de ontwikkeling van een chatbot is best lastig. Welke technologie ga je gebruiken en hoe ontwikkel je zoiets? Jezelf slim maken in bepaalde technologie kost ook tijd en vaak zijn eigen IT-afdelingen al druk genoeg. Konversa heeft ervaring met de ontwikkeling van chatbots en zet deze graag in om u te adviseren bij de keuze van technologie en de daadwerkelijke ontwikkeling van een chatbot.