Zelfredzaamheid verhogen

Online zaken regelen blijft een uitdaging. Bezoekers zijn wel steeds beter in staat om de informatie te vinden waarnaar zij op zoek zijn. Met de juiste navigatie en met eventuele ondersteuning van een zoekfunctie kan de meeste kennis goed worden ontsloten. Maar waar het nog mis gaat, is het moment dat de klant echt iets wil regelen bij een organisatie.

U heeft bijvoorbeeld de informatie gelezen over een reisverzekering, maar nu wilt u ook daadwerkelijk de betreffende verzekering afsluiten. Men belandt in een doolhof van formulieren en vragen waar veel klanten niet succesvol zijn. Hetzelfde effect ziet men bij het maken van een afspraak, het kopen van een product en het aanpassen van persoonlijke gegevens etc.

Gemakkelijker online zaken regelen d.m.v. chatbots

Waarom niet iemand aan de hand nemen en begeleiden door dit proces. Met de juiste flow in de dialoog helpt u de klant op zijn of haar klantreis. De chatbot zorgt dat de zelfredzaamheid van uw klant toeneemt en het draagt tegelijkertijd bij aan een optimale klantervaring. En komt de chatbot er niet uit, dan wordt het gesprek naadloos overgenomen door een live medewerker via livechat.

Mocht u meer willen weten over onze oplossing, neem dan contact met ons op. We komen graag langs om uw specifieke uitdagingen te bespreken.